4-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen har MFF visat var skåpet ska stå. FYRANOLL mot AIK. Fortfarande idag några dagar efter match så leker livet. Det finns ju en annan sida än hund. Vår svärdotter Ir (hon heter så, she´s from Island you know) blir bara rundare och rundare. Om knappt två månader kommer en ny bruksförare att se dagens ljus. Det ska bli roligt att locka in henne/honom i hundvärlden.
De senaste veckorna har vi byggt om trädgården och nu saknar vi gräs helt och hållet. Aldrig mer gräsklippning bara snygga stenpartier inspirerade av sonens kreativitet. Ett nytt trädäck har lagts och jag fick idén att göra det i form av ett flygellock. Blev ganska bra om jag själv får säga det, dessutom lite anknytning till mitt musikintresse.
Just nu går musiken dåligt för bandet. Inga spelningar förrän i september. Är det ingen som vill ha ett tunggungande blues/rockband till sin fest ????
Hunderiet är just nu en enda röra. Busa har hitintills löpt med exakt 6 månaders mellanrum sånär som en två dagar. Därför kunde vi inte anmäla oss till de enda två tävlingar i rapport som fanns i Skåne. Då visar det sig att hunddj.......... inte löper. Kollar snabbt om tävlingen i Ystad kan ta efteranmälningar. Då har man fått ställa in pga för få deltagare. Anmäler mig till Karlskrona den 15 maj men fortfarande har inte löpet startat. Kan ge mig den onde på att hon börjar om en vecka. Inga fler tävlingar förrän till hösten. Men va fffffff.
Samtidigt med detta strul så börjar hon missa i spåret igen, bara göra bakåtslag i söket och tugga och tappa föremål i uppletandet, Uppletande ja. Har ni hört den senaste trenden? Man kallar momentet upplet, men va f....... Vad är ett let. Det heter ett letande. Gnäll gnäll gnäll. Kalla det sakstövning så blir det inte så svårt :=).

Sköna maj välkommen

Lennart

Kommentarer
Postat av: Linkan

Hmmm det var mycket MFF nu.... Hoppas allt är bra med er.... Ses på träningen... //L o L P.S Heja HIF!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback