Vinnaren i "Hur många bitar kan en Malle dela en äggkartong?"

Vinnaren i


D-stationsglädje

D-stationsglädje


Adoptionen nästan klar

Nu har man känd mental status, som om den inte redan var känd. Dom vet ju att jag är tokig ,charmig, söt och världens bästa hund.  Mina syskon var likadana visade det sig. Kennelfarsan sa att han var glad för jämnheten. Den där gamle polisen som skrev papperen sa att jag kunde bli en bra tävlingshund. Husse sa att jag inte kom med några överraskningar förutom att jag inte följde efter lilla bytet. Va tror dom , jag visste att det fanns en trasa som behövde dödas i trädet bakom mig och så klart hämtade jag den istället.
De snackar så mycket. När jag kom hem var jag hungrig och trött och fick därför sova i husses säng.
Vi fick också träffa min mormor. Hon är gammal men jättetrevlig.
Magnus och de andra som lekte med mig var jättebra. T.o.m tant Lotta var med det kunde jag höra på pipandet.
Nu återstår röntgen på mina höfter och armbågar, som om det behövs, säger husse innan adoptionen helt är klar och jag är en färdig tävlingshund hos husse och matte.
Idag ska vi träna rapport och det är roligt.

Busa med känd mental status


Söndag eftermiddag

Vi har kört rapport med 2 förlängningar (D-station) allt funkade så klart

Busa med känd mental status

Rapport från fiket

Träningshelg för Busa och oss i helgen. Fantastiskt väder.  Vi åkte ut med husvagnen redan på fredagen, bara för att helt kunna koncentrera oss på hundträning och lite "sidda och ta en beer" . Mycket lyckad kombination.
Vi håller just nu på att förlänga liggetiderna på station när vi är ensamma. Detta går mycket bra, efter allt stök vi haft.
När vi kör med gruppen så måste vi mer koncentrera oss på att lugna ner henne på liggeplatsen. Det funkar också bra. Vi har förutom de fix och trix som vi tidigare la till, även börjat med lugnande signaler, efter tips från Lotta, och Busa gillar verkligen att sitta nära oss och bli fnattad. Just nu går de framåt, framåt.
Sträckerna då?? Snabbt så in i H................. Nu är hon så motiverad så att t.o.m Maj-Lis får tjuvstart vid ngt skick. Ser inga problem med detta. Det går att fixa. Vi får hoppas tystnaden håller i sig. Hon verkar till att nu när löpet upphört, blivit mer vuxen och har därför lättare att hålla ihop.
Nästa helg MH. Kan inte fatta varför jag är så nervös för detta, hunden är ju bra. Lotta undrade häromdagen om jag var kär i Busa, för det lät så. Jag erkänner den här lilla damen har krupit under mitt skinn fullständigt. Det här är en fantastisk arbetsmaskin, en glad familjehund och husses och mattes soffhund när det passar. Vad mer behövs??

L