**~¨¨^^^~~''''**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hulliganer

Idag skulle vi träna lite nya moment. På lördag skulle vi träna sista rapporten. Vad händer då?????
Jo, någon j.......................a idiot har krossat glas på vår gräsmatta där vi brukar träna. Mattan ligger just på väg till busshållplatsen för bussar till stan. Ofta kommer de trevliga ungdomarna gående den här vägen pimplande pilsner, vilket ju är en trevlig sysselsättning , som jag då och då själv utövar. De brukar kasta sina opantbara Tysklandsburkar i alla buskar och gräsmattor på vägen. Busa har jätteroligt med att leta upp dem och bära hem. No problems med detta. Men nu har jjjjjjjjjjj......a börjat dricka drycker i glasförpackning. Det är väl OK det med. Ungdomar är ungdomar. Men att krossa allt till småskärvor som är omöjliga att se de mörka kvällar som nu råder är OFÖLÅTLIGT.
Busa har skurit upp en trampdyna så nu startar den roliga malleleken "vara stilla några dagar". Den är omöjlig att genomföra.
SNÄLLA NI KASTA GÄRNA BURKAR PETFLASKOR, KARTONGER, KALSONGER,VÄSKOR, PLÅNBÖCKER, PAPPER. MEN LÄGG FLASKORNA I SOPTUNNAN.

Arga Gubben som funderar på att ligga i bakhåll i helgen och testa realistskydd med Busa förklädd till Pitbull för tidningsrubrikernas skull

Kommentarer
Postat av: Mariana

Ge "min lilla kise" en stor kram!
Så totalt meningslöst att behöva råka ut för det där!

2006-11-30 @ 17:41:21
Postat av: Malin & C:O

Tycker definitivt att du ska testa på realitetsskydd i helgen!
Såna idioter... :(
Hoppas att tassen läker fort så ni inte behöver alltför många "vara still" dagar!
// Malin

PS. Jättefina kort tidigare i din blogg!

Postat av: Jeanette

Dizza vill oxå leka krokodil och jaga busar!!

Pussa Busa-tjejen på nosen och säg att det snart ordnar sig!
F-n vad trist! Glas i tassen är en ständig farhåga som sitter i bakhuvet när man är ute och går i byn. Även här hittas burkar av alla dess slag, som Dizza återvinner och bär hem ;-) Och glas har vi mött på, men som tur är hunnit se, dock ej på gräsmattan utan på asfalten...

2006-12-03 @ 19:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback