Kylie lakritstrollet som växte upp

Konstig rubrik på en mallesida men jag bara måste skriva lite om Maj-Lis hund. Kylie 6 månader har varit hos frisören. Man gör det med riesen så slipper man hundhår. Sedan mer än 30 år har vi en kompis som är professionell trimmare med stora framgångar på flera raser. Det var alltså lätt att välja vem som skulle snygga till Kylie nu när det var dags. Vi lämnade in en tuss av hår hos Lotta och ut kom hunden på bilden. Metamorfos är väl ordet som bör användas, den fule ankungen blev en svan . Tack Lotta för din konstnärliga blick och din yrkesskicklighet.
Vi håller på att träna Kylie i spår och det går ganska bra. I lydnad håller Maj-Lis på med position och jag har sällan sett en riesen som kastar sig in i positionen som hon gör. Ska bli roligt att se hur det artar sig. Lite rapport har hon testat och Kylie verkar ha anlag.
Sen sist har vi varit ute och försökt köra Busa på långsträcka 1000m+350m. De första två sträckorna gick fantastiskt bra. När det blev dags för den tredje kändes det väldigt säkert. Busa låg ner vid sidan av mig och var cool, blickande i riktning mot A. Framföring ganska OK men inte helt bra. Sitter lugnt och koncentrerat. Sticker ut på kommando, full fart i 150m, tvärvänder tillbaka och var helt omöjlig att skicka om. Inte förrän vi var nere på 300m drog hon till matte. Va fan händer i huvet på Mallen?????????????


Lennart

Kommentarer
Postat av: Nina

Hmm ... Skumt det där. Bakslag får man iofs men om ni kör en vända till med långsträcka och om vändningen nu kom på 3:e kan ni ju mota Olle i grind innan 3:e skicket (som ju konstigt nog ofta blir problemet) och kanske påminna med pop-up (ja det är en bit att gå ... men ändå) eller en busvissling på 15 sek? Annars är ju -A en poppis metod för att fixa till just 3:e skicket :). //N


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback